Tonijnwrap
Ingrediënten
voor 4 personen
4 wraps zonder varkensvet
4 blikjes Rio Mare Tonijn in Olijfolie van 80 g
2 rijpe tomaten
1 rijpe avocado
4 eetlepels mayonaise
2 wortels
50 g gemengde sla
½ citroen
peper en zout naar smaak
4 wraps zonder varkensvet
4 blikjes Rio Mare Tonijn in Olijfolie van 80 g
2 rijpe tomaten
1 rijpe avocado
4 eetlepels mayonaise
2 wortels
50 g gemengde sla
½ citroen
peper en zout naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Schraap en rasp de wortels en snijd de tomaten in blokjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes.
2. Verhit een pan met antikleeflaag op een laag vuur, bak de wraps één voor één ongeveer 30 seconden aan weerszijden zonder vetstof. Haal de wraps uit de pan.
3. Smeer elke wrap in met een eetlepel mayonaise, verdeel er de plakjes avocado en de uitgelekte tonijn over, en garneer met de tomatenblokjes, geraspte wortels en sla.
4. Breng op smaak met een paar druppels citroensap, een snuifje zout en een royale hoeveelheid peper. Rol de wraps op zonder dat de vulling eruit valt. Verwarm ze snel in de braadpan, snijd ze diagonaal doormidden en serveer.