Tonijntartaar met avocado en venkel
Ingrediënten
voor 4 personen
4 blikjes Rio Mare Tonijn in olijfolie van 80 g
1 avocado
1 venkel
sap van een halve citroen
20 g extra vergine olijfolie
peper en zout naar smaak
enkele blaadjes gemengde sla
4 blikjes Rio Mare Tonijn in olijfolie van 80 g
1 avocado
1 venkel
sap van een halve citroen
20 g extra vergine olijfolie
peper en zout naar smaak
enkele blaadjes gemengde sla
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, schil hem en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe de avocado in een kom en doe de olijfolie, het citroensap, een snuifje zout en een royale hoeveelheid zwarte peper erbij.
2. Was de venkel, snijd hem in kleine stukjes en doe bij de avocado. Voeg de uitgelekte en geprakte tonijn toe en meng voorzichtig.
3. Schik de tartaar op vier borden, met een dresseerring als u er een hebt, in de vorm van een hamburger, en garneer met enkele blaadjes sla.