Tonijnsalade met appels en geroosterde amandelen

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
blikjes Rio Mare Tonijn met citroen en zwarte peper
2 rode appels
20 g geroosterde amandelschilfers
40 g extra vergine olijfolie
1 hart van bladselderij
een handvol verse sla
zout

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonijn in olijfolie met citroen en zwarte peper

Meer weten

Voorbereiding

    1. Blijf met de pan schudden terwijl de amandelschilfers enkele minuten roosteren in een pan met antikleeflaag.

    2. Spoel de appels en snijd ze ongeschild in blokjes. Meng met de tonijn.

    3. Snijd de selderij fijn, voeg toe aan de mix van tonijn en appel en breng op smaak met olie en zout.

    4. Leg de sla op een bord, schik er de mix van tonijn en appel op en garneer met de geroosterde amandelschilfers.

De meest geklikte recepten