Tonijnsalade met appels en geroosterde amandelen
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
blikjes Rio Mare Tonijn met citroen en zwarte peper
2 rode appels
20 g geroosterde amandelschilfers
40 g extra vergine olijfolie
1 hart van bladselderij
een handvol verse sla
zout
blikjes Rio Mare Tonijn met citroen en zwarte peper
2 rode appels
20 g geroosterde amandelschilfers
40 g extra vergine olijfolie
1 hart van bladselderij
een handvol verse sla
zout
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Blijf met de pan schudden terwijl de amandelschilfers enkele minuten roosteren in een pan met antikleeflaag.
2. Spoel de appels en snijd ze ongeschild in blokjes. Meng met de tonijn.
3. Snijd de selderij fijn, voeg toe aan de mix van tonijn en appel en breng op smaak met olie en zout.
4. Leg de sla op een bord, schik er de mix van tonijn en appel op en garneer met de geroosterde amandelschilfers.