Tonijnmousse
Ingrediënten
voor 4 personen:
2 blikjes Rio Mare tonijn in olijfolie van 160 g
100 g zachte kaas zoals robiola of roomkaas
100 ml room
2 el mayonaise
30 g gepelde pistachenoten
een paar takjes waterkers
zout naar smaak
2 blikjes Rio Mare tonijn in olijfolie van 160 g
100 g zachte kaas zoals robiola of roomkaas
100 ml room
2 el mayonaise
30 g gepelde pistachenoten
een paar takjes waterkers
zout naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Doe de uitgelekte tonijn, de zachte kaas en de mayonaise in een kom en meng tot een gladde massa.
2. Klop de room met een snufje zout op tot hij zacht en stevig is, schep hem voorzichtig door het tonijnmengsel en zet dit mengsel in de koelkast tot u het opdient; hak de pistachenootjes grof.
3. Schep de mousse met behulp van twee lepels op vier borden. Bestrooi de mousse met de fijngehakte pistachenoten en garneer met waterkers.