Tonijn, venkel en avocadosalade
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
2 blikjes Rio Mare Tonijn in eigen nat van 160 g
1 venkelknol
100 g veldsla
1 avocado
2 wortelen
40 g extra vergine olijfolie
1 eetlepel citroensap
zout
peper
2 blikjes Rio Mare Tonijn in eigen nat van 160 g
1 venkelknol
100 g veldsla
1 avocado
2 wortelen
40 g extra vergine olijfolie
1 eetlepel citroensap
zout
peper
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Schil de wortelen en hak ze fijn. Verwijder de boven- en onderkant van de venkelknol en snijd hem met een scherp mes in fijne plakjes.
2. Leg alle groenten op een bord en voeg olie, citroensap, zout en peper toe.
3. Laat de tonijn uitlekken en snijd hem in stukjes. Voeg hem samen met de veldsla toe aan de groenten en dien op.