Tonijn met verse erwtjes, lente-uitjes en laurierblaadjes
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
1 blikje Rio Mare Tonijn met citroen en zwarte peper van 130 g
1 kg verse erwtjes
Enkele lente-uitjes
Een teentje knoflook
1 laurierblad
Verse munt naar smaak
40 g extra vergine olijfolie
1 blikje Rio Mare Tonijn met citroen en zwarte peper van 130 g
1 kg verse erwtjes
Enkele lente-uitjes
Een teentje knoflook
1 laurierblad
Verse munt naar smaak
40 g extra vergine olijfolie
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Dop de erwtjes, spoel ze en snijd het lente-uitje in dunne plakjes.
2. Fruit het lente-uitje in een braadpan met antikleeflaag samen met het teentje knoflook en het laurierblad. Voeg de erwtjes, het zout en een beetje water toe en laat ongeveer tien minuten koken, tot alle vloeistof is opgenomen.
3. Verdeel de erwtjes over de borden, leg er de tonijn met citroen en peper op en garneer met een beetje verse munt naar smaak.