Tonijn met geroosterde aubergines en tijm
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
2 blikjes Rio Mare Tonijn in olijfolie van 160 g
4 aubergines
enkele kerstomaten
enkele takjes tijm
100 g stracciatellakaas
50 g extra vergine olijfolie
zout
zwarte peper
2 blikjes Rio Mare Tonijn in olijfolie van 160 g
4 aubergines
enkele kerstomaten
enkele takjes tijm
100 g stracciatellakaas
50 g extra vergine olijfolie
zout
zwarte peper
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Verwarm de oven tot 200 °C. Spoel de aubergines, leg ze op aluminiumfolie zonder ze te snijden en bak ongeveer 40 minuten, onder af en toe keren, zodat ze aan de binnenkant goed gaar worden.
2. Snijd de tomaten in tweeën en bak in een pan met een beetje olie, een beetje tijm en zout.
3. Snijd de aubergines in tweeën zonder ze te schillen en leg ze op de borden. Voeg de stracciatellakaas en de tomaten toe, breng op smaak met een beetje olie, peper en zout. Leg de tonijn erop en serveer.