Tonijn met gember en snijbiet
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
1 blikjes Rio Mare Tonijn in extra vergine olijfolie van 160 g
400 g gele en rode snijbiet
een stukje gember van ongeveer 25 g
2 teentjes knoflook
30 g extra vergine olijfolie
20 g pijnboompitten
zout
1 blikjes Rio Mare Tonijn in extra vergine olijfolie van 160 g
400 g gele en rode snijbiet
een stukje gember van ongeveer 25 g
2 teentjes knoflook
30 g extra vergine olijfolie
20 g pijnboompitten
zout
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Spoel en snijd de snijbiet. Schil de gember en snijd hem in stukjes, snijd de teentjes knoflook in tweeën.
2. Fruit de teentjes knoflook met een beetje olie in een pan, voeg de snijbiet toe, sprenkel er wat water over, kruid met zout naar smaak, voeg de gember toe en laat ongeveer 10 minuten garen onder af en toe roeren.
3. Verwijder het knoflook, leg de snijbiet op een bord, voeg de tonijn toe en dien op met geroosterd brood met zaden.