Tonijn met basilicum, sperziebonen en kerstomaatjes

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
2 blikjes Rio Mare Tonijn in olijfolie van 160 g
300 g rode en gele kerstomaatjes
300 g sperziebonen
een bosje basilicum
1/2 teentje knoflook
1 eetlepel kant-en-klare pesto
50 g extra vergine olijfolie
zout

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonijn in olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Kook de sperziebonen in water met zout, giet af en laat afkoelen.

    2. Snijd de tomaten in vieren en breng op smaak met olie, zout, gehakt knoflook en basilicum. Meng en laat even rusten.

    3. Leg de gekookte sperziebonen op een bord, voeg de tonijn en de tomaten met de marinade toe en verwijder het knoflook.

    4. Werk af met enkele blaadjes basilicum en een mix van olie en pesto. Dien onmiddellijk op met wat knapperig brood.

De meest geklikte recepten