Tonijn- en eiersalade
Ingrediënten
voor 4 personen:
2 blikjes Rio Mare Tonijn Supernaturale van 120 g
4 eieren
100 g malse sla
1 komkommer
1 wortel
½ rode ui
40 g extra vergine olijfolie
peper en zout naar smaak
2 blikjes Rio Mare Tonijn Supernaturale van 120 g
4 eieren
100 g malse sla
1 komkommer
1 wortel
½ rode ui
40 g extra vergine olijfolie
peper en zout naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Breng een pan met water aan de kook, laat de eieren er voorzichtig in glijden en kook ze 8 minuten. Haal ze uit het water en laat ze afkoelen.
2. Maak ondertussen de groenten schoon. Snijd de groenten in kleine stukjes en breng ze op smaak met de olijfolie, peper en zout. Pel de hardgekookte eieren en snijd ze in kwartjes of schijfjes.
3. Schik de gescheurde sla op individuele borden, voeg de tonijn en de hardgekookte eieren toe en garneer met de op smaak gebrachte stukjes groenten.