Sardinefilets met gegrilde aubergines en tomaten

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
2 blikjes Rio Mare Sardinefilets in olijfolie
6 rijpe pruimtomaten
1 aubergine
2 teentjes knoflook
een paar takjes tijm
20 g geraspte parmezaan
olie
zout
peper
suiker

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Sardinefilets in olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Verwarm de oven tot 200 °C. Snijd de tomaten in tweeën en de aubergines in plakken van ongeveer 2 cm dik. Hak de teentjes knoflook fijn.

    2. Vet een bakplaat in, leg er de takjes tijm en knoflook op, leg de tomaten en de aubergines erboven en giet wat olie over de groenten. Kruid met zout en peper en voeg de suiker en de tomaten toe.

    3. Bak totdat de groenten bruin en zacht zijn. Strooi de geraspte parmezaan over de aubergines en laat smelten.

    4. Schik de gekookte groenten op een bord samen met de sardinefilets. Dien onmiddellijk op.

De meest geklikte recepten