Sardinefilets met aardappelen en sinaasappelsap
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
3 blikjes Rio Mare Sardinefilets in olijfolie met chilipeper van 105 g
3 gekookte aardappelen
1 kleine rode ui
1/2 sinaasappel
40 g extra vergine olijfolie
1 takje peterselie
zout naar smaak
3 blikjes Rio Mare Sardinefilets in olijfolie met chilipeper van 105 g
3 gekookte aardappelen
1 kleine rode ui
1/2 sinaasappel
40 g extra vergine olijfolie
1 takje peterselie
zout naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Snijd de ui in plakjes. Verhit de olijfolie in een steelpan, voeg de ui toe en bak goudbruin. Voeg het sap en de geraspte of in reepjes gesneden schil van de sinaasappel toe.
2. Kruid met zout en laat op een laag vuur garen tot de ingrediënten goed zijn vermengd en de sappen in de pan iets zijn ingedikt. Voeg de fijngehakte peterselie toe en neem de pan van het vuur. Snijd de aardappelen in plakjes en schik ze op een schotel.
3. Leg er de sardinefilets met chilipeper op en breng op smaak met de ui en sinaasappelsaus.