Rustieke salade met gegrilde makreel
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
4 blikjes Rio Mare Gegrilde makreelfilets in eigen nat
400 g gekookte cannellinibonen
2 stevige, rijpe tomaten
½ rode Tropea-ui
één bosje wilde rucola
1 verse chilipeper
40 g extra vergine olijfolie
zout naar smaak
4 blikjes Rio Mare Gegrilde makreelfilets in eigen nat
400 g gekookte cannellinibonen
2 stevige, rijpe tomaten
½ rode Tropea-ui
één bosje wilde rucola
1 verse chilipeper
40 g extra vergine olijfolie
zout naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Hak de ui fijn, dompel onder in water en laat goed uitlekken.
2. Snijd de tomaten in plakjes, verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snijd in plakjes.
3. Breng de cannellinibonen op smaak met de olie en chilipeper en kruid de tomaten met zout.
4. Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg de blaadjes rucola toe.