Rolletjes met tonijn en komkommer
Ingrediënten
voor 4 personen
3 blikjes Rio Mare Tonijn in olijfolie van 80 g olijfolie
100 g Griekse yoghurt
2 komkommers
extra zuivere olijfolie
peper en zout naar smaak
3 blikjes Rio Mare Tonijn in olijfolie van 80 g olijfolie
100 g Griekse yoghurt
2 komkommers
extra zuivere olijfolie
peper en zout naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Gebruik een mandoline om de komkommers in lange, dunne en gelijkmatige repen te snijden. Zout de repen en laat ze enkele minuten uitlekken. Dep ze droog met keukenpapier.
2. Laat ondertussen de tonijn goed uitlekken en verdeel hem in stukken.
3. Doe op elke komkommerreep wat yoghurt en een stukje tonijn, rol hem op en zet hem vast met een tandenstoker.
4. Schik de rolletjes op een bord en doe er wat peper en olie op.
5. Serveer met een tomatensalade voor extra smaak.