Rigatoni met tonijn, courgette en basilicum
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
350 g rigatoni of andere korte pasta
1 blikje Rio Mare Tonijn met citroen en zwarte peper van 130 g
700 g courgette
1 teentje knoflook
80 g extra vergine olijfolie
een handvol vers basilicum
zout
350 g rigatoni of andere korte pasta
1 blikje Rio Mare Tonijn met citroen en zwarte peper van 130 g
700 g courgette
1 teentje knoflook
80 g extra vergine olijfolie
een handvol vers basilicum
zout
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Breng een pan met water aan de kook en voeg zout toe.
2. Spoel de courgette en snijd in de lengte in dunne plakken. Fruit het teentje knoflook in een pan met een beetje olie. Voeg de courgette en een beetje zout toe en laat garen. Keer de courgetteplakken af en toe om tot ze lichtbruin zijn.
3. Kook de pasta in het kokende water.
4. Doe de tonijn en de courgette in de pan en voeg daarna ook de pasta toe. Meng goed in de pan. Garneer met vers basilicum en dien warm op.