Pizza met tonijn, rode ui, kerstomaatjes en oregano

Ingrediënten

Ingrediënten voor 1 pizza:
500 g pizzadeeg
1 blikje Rio Mare Chili Tonijn van 130 g
1 zoete, rode ui
300 g mozzarella
200 g kerstomaatjes
60 g extra vergine olijfolie
een theelepel oregano
zout

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonijn in olijfolie met chilipeper

Meer weten

Voorbereiding

    1. Verwarm de oven tot 210 graden en snijd de mozzarella in blokjes. Vet een ovenplaat in, spreid het deeg uit en druk het goed aan met uw vingertoppen. Besprenkel het met een beetje olie.

    2. Snijd de tomaten in kwartjes en leg ze op het deeg. Snijd de ui in dunne plakjes en leg ze erbij. Breng de blokjes mozzarella op smaak met een snuifje zout, oregano en redelijk wat olie, en voeg ze toe.

    3. Zet de pizza in de oven en laat hem ongeveer 20 minuten bakken. Leg de tonijn op de pizza enkele minuten voor hij klaar is. Laat de tonijn zijn smaak vrijgeven gedurende niet meer dan twee of drie minuten, anders droogt hij uit.

De meest geklikte recepten