Pastasalade

Ingrediënten

voor 4 personen:
350 g korte pasta (fusilli of penne)
1 blikje Rio Mare Tonijn in Olijfolie van 160 g
150 g kerstomaatjes
150 g mozzarella of een andere verse, harde kaas
1 middelgrote komkommer
100 g rucola
20 g ontpitte zwarte olijven
20 g zadenmix voor sla
50 g extra vergine olijfolie
peper en zout naar smaak

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonijn in olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Breng een grote pan met water aan de kook, voeg een handvol zout toe en kook de pasta ‘al dente’.

    2. Snijd ondertussen de kerstomaten in kwartjes en de kaas in blokjes. Hak ook de rucola fijn, schil de komkommer en snijd hem in dunne plakjes.

    3. Doe alle ingrediënten in een grote kom, voeg de uitgelekte stukjes tonijn en olijven toe en breng op smaak met de olijfolie. Kruid met een royale hoeveelheid vers gemalen peper.

    4. Giet de pasta af. Spoel hem onder koud stromend water om het kookproces te stoppen en laat hem goed uitlekken. Doe de pasta bij de overige ingrediënten, meng zorgvuldig, garneer met de zadenmix en serveer.

De meest geklikte recepten