Pasta met pesto en tonijn
Ingrediënten
voor 4 personen
3 blikjes Rio Mare Tonijn in Olijfolie van 80 g
Korte pasta: 350 g
Mozzarella: 200 g
Tomaat: 1
Extra vergine olijfolie: 50 g
Basilicum: 2 bosjes
Pijnboompitten: 1 eetlepel
Parmezaanse kaas: 30 g
Verse & romige kaas: 1 eetlepel
Zout
3 blikjes Rio Mare Tonijn in Olijfolie van 80 g
Korte pasta: 350 g
Mozzarella: 200 g
Tomaat: 1
Extra vergine olijfolie: 50 g
Basilicum: 2 bosjes
Pijnboompitten: 1 eetlepel
Parmezaanse kaas: 30 g
Verse & romige kaas: 1 eetlepel
Zout
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Kook het water en voeg zout toe. Was ondertussen het basilicum en vermeng met de olie, de Parmezaanse kaas, de pijnboompitten en de romige kaas.
2. Snijd de mozzarella en de tomaat in kleine blokjes en meng ze met de tonijn.
3. Kook de pasta, giet af en breng op smaak met de pesto. Voeg daarna de mozzarella, tomaat en tonijn toe...
4. En geniet van dit typische Italiaanse recept met uw vrienden!