Lenterolletjes met tonijn en paprika
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
1 blikje Rio Mare Tonijn in olijfolie van 160 g
2 gele en rode paprika's
2 ansjovisfilets in olie
1 theelepel kappertjes
50 g mayonaise
enkele slablaadjes
een scheutje olie
zout
1 blikje Rio Mare Tonijn in olijfolie van 160 g
2 gele en rode paprika's
2 ansjovisfilets in olie
1 theelepel kappertjes
50 g mayonaise
enkele slablaadjes
een scheutje olie
zout
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Verwarm de oven tot 200 °C en rooster de hele paprika’s ongeveer 30 minuten. Keer ze regelmatig om, tot ze gerimpeld en zwartgeblakerd zijn.
2. Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng met de mayonaise.
3. Verwijder het steeltje en de zaadlijsten van de paprika’s en verdeel het vruchtvlees in vier reepjes.
4. Vul de paprika’s met wat van de vulling en rol ze op. Leg twee paprika’s op elk bord, garneer ze met enkele slablaadjes en breng ze op smaak met een scheutje olie en een snuifje zout. Dien onmiddellijk op.