Gesauteerde pompoen met Insalatissime Linzen
Ingrediënten
voor 4 personen:
4 blikjes Rio Mare Insalatissime Linzen
800 g verse pompoen in stukken gesneden
enkele takjes rozemarijn
60 g extra vergine olijfolie
zout en peper naar smaak
4 blikjes Rio Mare Insalatissime Linzen
800 g verse pompoen in stukken gesneden
enkele takjes rozemarijn
60 g extra vergine olijfolie
zout en peper naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Snijd de pompoen in kleinere stukken als de stukken te groot zijn. Bak ze in een braadpan met antiaanbaklaag met de olijfolie, zout en enkele takjes rozemarijn tot ze 'vorkzacht' en goudbruin zijn.
2. Plaats de gegaarde pompoen op 4 afzonderlijke borden. Meng de inhoud van de Insalatissime goed door elkaar en schep deze op elk bord naast de pompoen.
3. Dien op terwijl het warm is.