Gegrilde polentaschijfjes met sardinefilets en een groen sausje
Ingrediënten
voor 4 personen
3 blikjes Rio Mare Sardinefilets in olijfolie met pikante chilipepers van 105 g
200 g kant-en-klare polenta om in schijfjes te snijden– een klein bosje peterselie
1 ui
20 g boter
20 g extra zuivere olijfolie
60 ml melk
zout naar smaak
3 blikjes Rio Mare Sardinefilets in olijfolie met pikante chilipepers van 105 g
200 g kant-en-klare polenta om in schijfjes te snijden– een klein bosje peterselie
1 ui
20 g boter
20 g extra zuivere olijfolie
60 ml melk
zout naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Rooster de polentaschijfjes op een warme grill en snijd ze middendoor. Snijd de ui fijn en hak de peterselie.
2. Fruit de ui in een pan met de olie en boter, voeg de melk toe, breng op smaak met zout en kook ongeveer 5 minuten op een laag vuur. Voeg de peterselie toe en neem de pan van het vuur.
3. Schep gelijke hoeveelheden saus over de gegrilde schijfjes polenta. Leg op elk schijfje twee of drie sardinefilets en dien dit heerlijke gerecht warm op.