Gegrilde polentaschijfjes bedekt met sardinefilets en groene saus
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
105 g Rio Mare Sardinefilets in olijfolie met chilipeper
200 g snijklare gekookte polenta
een handvol gehakte peterselietakjes
1 ui
20 g boter
20 g olijfolie
60 ml melk
zout naar smaak
105 g Rio Mare Sardinefilets in olijfolie met chilipeper
200 g snijklare gekookte polenta
een handvol gehakte peterselietakjes
1 ui
20 g boter
20 g olijfolie
60 ml melk
zout naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Rooster de polentaschijfjes op een warme grill. Snijd de ui fijn en bak ze in een koekenpan met de boter en olie tot ze glazig is.
2. Voeg de fijngehakte peterselie en de melk toe, breng op smaak met zout en neem de pan van het vuur.
3. Verdeel de uiensaus over de goed gebakken polentaschijfjes, bedek met 2 of 3 sardinefilets en een beetje verse peterselie.