Dunne omelet met tonijn, lente-uitjes en mozzarella
Ingrediënten
300 g mozzarella
6 eieren
1 blikje Rio Mare Tonijn in olijfolie van 160 g
2 eetlepels geraspte parmezaan
een grote bos peterselie
2 lente-uitjes
een scheutje extra vergine olijfolie
zout
peper
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Snijd de lente-uitjes in dunne plakjes en fruit ze in een pan met antikleeflaag met een scheutje olie en een snuifje zout.
2. Hak de peterselie fijn en doe hem samen met de eieren, een beetje zout en peper in een kom. Klop gedurende een paar minuten krachtig op. Als het mengsel mooi schuimig is, voegt u de lente-uitjes toe.
3. Snijd de mozzarella in blokjes. Doe een druppel olie in een pan met antikleeflaag op een hoog vuur. Giet het eimengsel in de pan, verlaag het vuur en roer tot de eieren beginnen te stollen.
4. Voeg de mozzarella en de uitgelekte tonijn toe. Zorg dat de omelet een gelijkmatig oppervlak heeft en laat nog even stollen op een zeer laag vuur. Vouw de frittata dubbel en serveer meteen zeer heet, luchtig en goudbruin.