Broodje met tonijn, gegrilde artisjok en zongedroogde tomaten
Ingrediënten
voor 4 personen:
4 knapperige broodjes met zaadjes
2 blikjes Rio Mare Tonijn in Olijfolie van 120 g
8 gegrilde artisjokken in olie
4 zongedroogde tomaten in olie
160 g smeerbare roomkaas
een paar blaadjes basilicum
zwarte peper naar smaak
4 knapperige broodjes met zaadjes
2 blikjes Rio Mare Tonijn in Olijfolie van 120 g
8 gegrilde artisjokken in olie
4 zongedroogde tomaten in olie
160 g smeerbare roomkaas
een paar blaadjes basilicum
zwarte peper naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Snijd de broodjes doormidden. Snijd de artisjokken in dikke plakken en hak de zongedroogde tomaten grof.
2. Besmeer de onderkant van elk broodje met een royale hoeveelheid roomkaas, beleg met de stukjes tonijn, artisjokken en zongedroogde tomaten.
3. Garneer met handgescheurde blaadjes basilicum en peper. Bedek met de bovenkant van het broodje en serveer.
4. Voor een meer knapperige textuur, roostert u de broodjes een paar minuten.