Aardappelen in papillot met gegrilde Makreel
Ingrediënten
voor 4 personen:
4 grote aardappelen
2 blikjes Rio Mare Gegrilde Makreel in Extra Vergine Olijfolie van 120 g
150 g Griekse yoghurt
2 wortels
2 kleine malse courgettes
1 takje kervel of een ander aromatisch kruid
een paar sprietjes bieslook
20 g extra vergine olijfolie
zwarte peper
zoutvlokken
4 grote aardappelen
2 blikjes Rio Mare Gegrilde Makreel in Extra Vergine Olijfolie van 120 g
150 g Griekse yoghurt
2 wortels
2 kleine malse courgettes
1 takje kervel of een ander aromatisch kruid
een paar sprietjes bieslook
20 g extra vergine olijfolie
zwarte peper
zoutvlokken
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Verwarm de oven op 220°C. Was de aardappelen en wikkel ze elk apart in aluminiumfolie. Bak ze ongeveer 45 minuten in de oven tot ze zacht zijn.
2. Snijd ondertussen de courgettes en de wortels in julienne. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout en laat even staan tot alle smaken zijn opgenomen. Hak de bieslook en de kervel fijn.
3. Haal de aardappelen uit de aluminiumfolie en snijd ze doormidden. Schep in het midden van elke aardappel een lepel yoghurt, de groenten en de gegrilde makreelfilets, en werk af met nog wat extra yoghurt. Breng op smaak met de gemalen peper, bieslook en kervel en serveer.