Sardines met een salade van tomaten, bonen en gemarineerde uien

Ingrediënten

voor 4 personen:
3 blikjes Rio Mare Sardines van 120 g
400 g borlottibonen of een andere bonensoort naar keuze
1 witte ui
200 g San Marzano-tomaten
2 el azijn
40 g extra vergine olijfolie
twee kleine laurierblaadjes
zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Sardinefilets in olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Doe de fijngesneden ui in een kom en besprenkel met de azijn en een snufje zout. Voeg de gescheurde laurierblaadjes toe, meng door elkaar en laat ongeveer tien minuten rusten.

    2. Was de tomaten en snijd ze in schijfjes. Laat de bonen uitlekken en spoel ze af en doe ze bij de tomaten in een kom. Besprenkel met een snufje zout, de olijfolie en een royale hoeveelheid zwarte peper.

    3. Voeg de uitgelekte ui toe, meng door elkaar en serveer met de uitgelekte sardines.

De meest geklikte recepten