Sfogliata met avocado, tomaat en Insalatissime Linzen
Ingrediënten
voor 4 personen:
4 blikjes Rio Mare Insalatissime Linzen
1 avocado
4 kleine geribde tomaten
½ citroen
een scheutje extra vergine olijfolie
zout naar smaak
4 blikjes Rio Mare Insalatissime Linzen
1 avocado
4 kleine geribde tomaten
½ citroen
een scheutje extra vergine olijfolie
zout naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Schil de avocado, snijd hem doormidden en verwijder de pit. Borstel het citroensap over het vruchtvlees zodat het niet zwart wordt, en snijd in zeer fijne schijfjes. Snijd de tomaten horizontaal in fijne schijfjes.
2. Schik de schijfjes avocado en tomaat aan één kant van het bord, zodat ze elkaar een beetje overlappen. Besprenkel met wat olie en zout.
3. Open de Insalatissime, meng de inhoud goed en schep op de borden naast de groenten.