Salade van bonen, selderij en radijs met tonijnfilets in eigen nat
Ingrediënten
voor 4 personen:
2 blikjes Rio Mare tonijn in eigen nat van 160 g
1 selderijhart
300 g gekookte cannellinibonen of een ander soort bonen naar keuze
5 radijsjes
1 wortel
30 g extra vergine olijfolie
zout en peper naar smaak
2 blikjes Rio Mare tonijn in eigen nat van 160 g
1 selderijhart
300 g gekookte cannellinibonen of een ander soort bonen naar keuze
5 radijsjes
1 wortel
30 g extra vergine olijfolie
zout en peper naar smaak
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Was de selderij goed, verwijder de draden en leg de bladeren apart. Snijd de selderij fijn en hak de bladeren. Schil de wortel, snijd in halve rondjes en was vervolgens de radijsjes en snijd ze fijn.
2. Doe de sperziebonen, selderij, selderijbladeren, wortel en radijsjes in een kom en besprenkel met olie, zout en peper. Meng de salade voorzichtig door elkaar en verdeel over vier borden.
3. Werk de salade af met de uitgelekte filets.