Tonijn met chilipeper, roerei en kerstomaatjes
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
1 blikje Rio Mare Chili Tonijn van 130 g
400 g kerstomaatjes
4 eieren
100 ml verse room
40 g extra vergine olijfolie
2 teentjes knoflook
oregano
20 g suiker
eetlepel kleine kappertjes
zout
1 blikje Rio Mare Chili Tonijn van 130 g
400 g kerstomaatjes
4 eieren
100 ml verse room
40 g extra vergine olijfolie
2 teentjes knoflook
oregano
20 g suiker
eetlepel kleine kappertjes
zout
Stampa Ricetta
Voorbereiding
1. Verwarm de oven tot 180 graden. Schik de tomaten in een pan met de in tweeën gesneden knoflookteentjes. Breng op smaak met suiker, zout, oregano en 30 g olie, en bak ongeveer 20 minuten in een hete oven.
2. Klop de eieren goed los met een snuifje zout en de room. Verwarm de resterende olie in een pan met antikleeflaag, voeg de eieren toe en blijf kloppen terwijl het bakt. Neem de pan van het vuur als de eieren nog romig zijn.
3. Neem de knoflook van de tomaten en voeg kappertjes en olijven toe. Draai ze om en leg ze op borden. Voeg de eieren en de Chili Tonijn toe. Dien op met geroosterd boerenbrood.