Linguine met sardines

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
80 g linguine
1 blikje Rio Mare Sardines
1 lepel tomatenpulp
1 kleine ui
20 g wilde venkel
10 g rozijnen
10 g pijnboompitten
10 ml olie
1/2 zakje saffraan
zout

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Sardinefilets in olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Week de rozijnen in wat warm water. Kook de wilde venkel gedurende 2 minuten in kokend water met zout. Haal de venkel uit het water, laat even drogen en hak fijn. Doe de pasta in het kookwater van de venkel.

    2. Fruit de ui in een pan met wat olie, voeg de tomatenpulp, de saffraan, de rozijnen en de pijnboompitten toe en laat 5 minuten garen. Voeg de sardines en de fijngehakte venkel toe. Kruid met zout en voeg twee lepels van het water van de pasta toe.

    3. Giet de pasta af wanneer hij al dente is en doe hem in de pan met de kruiden. Laat nog één minuut voortgaren onder voortdurend roeren en dien op.

De meest geklikte recepten